Garantie

Wij bieden verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. Zie de pagina Garantie voor meer informatie hierover.

100 Dagen Bedenktijd

Buiten garantie bieden wij op alle toestellen 100 dagen bedenktijd aan. Dat betekent dat u uw aankoop binnen 100 dagen kostenloos en zonder opgaaf van reden kunt annuleren. U heeft vervolgens 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan een ander toestel opgestuurd en de verzendkosten worden vergoed.

U heeft de mogelijkheid uw bestelling tot 100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u dus op dag 100 een retour aanmeldt, heeft u tot dag 114 om het product daadwerkelijk te retourneren. U krijgt de verzendkosten gecrediteerd. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Mocht u liever uw geld terug krijgen in plaats van een ander toestel, dan wordt het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugbetaald. Als u deze optie kiest, worden verzendkosten terug niet vergoed. Het bedrag wordt terugbetaald met hetzelfde middel als waarmee betaald is voor zover dat technisch mogelijk is. Wij mogen hiermee wachten tot het product retour is ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond het te hebben opgestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie hierover. Wanneer de klant een telefoon retourneert om een vervangend exemplaar te ontvangen, zal hier coulant mee worden omgegaan. Wanneer de klant echter zijn geld terugvraagt, zijn wij strikt in het naleven van deze voorwaarden.

Wij streven naar openheid en transparantie bij de verkoop van onze telefoons. Een gebruikt toestel zal hierdoor nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Alle telefoons bevatten de gecertificeerde en originele covers, display, besturingssysteem, apparatuur en worden geleverd met de originele toebehoren naar keuze.

Retour Instructies

Geef alstublieft eerst bij ons aan per email dat u wilt retourneren voor een snelle afhandeling. Indien u dat fijn vindt, kunt u hiervoor gebruik maken van het Modelformulier voor Herroeping. Nadat wij hiervan ontvangstbevestiging hebben gegeven, kunt u het pakket aan ons opsturen. Zorg ervoor dat de telefoon inclusief alle toebehoren goed is ingepakt en dat hij in het pakketje is omgeven met verzachtend materiaal (bijvoorbeeld krantenproppen) zodat hij geen schade ondervindt tijdens transport. Schrijf alstublieft op het pakket het volgende retouradres:

T.a.v. greenphones.nl Retour
Marnixstraat 274-A
1016 XS Amsterdam

U kunt ook zonder voorafgaande melding retourneren. Bij het retourpakket moet dan wel een verklaring gevoegd zijn waaruit blijkt dat u wenst te herroepen. Wij raden echter voor een snelle en juiste afhandeling aan om vooraf bij ons te melden dat u het retour stuurt, zoals hierboven beschreven.

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.