Meer weten over de staat van onze telefoons? Meer Informatie
Samsung Galaxy S4
68% Goedkoper
€ 399 € 129
Samsung Galaxy S4 Mini
64% Goedkoper
Samsung Galaxy S5
74% Goedkoper
€ 530 € 139
Samsung Galaxy S5 Mini
77% Goedkoper
Samsung Galaxy S6
64% Goedkoper
€ 549 € 199
Samsung Galaxy S6 Edge
67% Goedkoper
€ 629 € 209
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
65% Goedkoper
Samsung Galaxy S7
63% Goedkoper
€ 729 € 269
Samsung Galaxy S7 Edge
64% Goedkoper
€ 795 € 289

Samsung Telefoons

Zoekt u telefoon aanbiedingen van Samsung? Hier ziet u ons volledige assortiment van Samsung telefoons. We bieden de Samsung Galaxy serie aan, de allerbeste op de markt. Dit zijn telefoons zonder abonnement: u kunt ze gebruiken met iederen SIM kaart die u maar wilt.

Beste Android Telefoon 2016

Samsung is de grootste Android telefoon aanbieder van de markt. Als u een refurbished Samsung telefoon koopt, heeft u daarom een betaalbare telefoon van de allerbeste kwaliteit. De Samsung Galaxy S6 bijvoorbeeld is de beste Android telefoon van 2016. Voor dit moment kunt u dus stellen dat dit de beste koop is voor uw geld. Bij ons krijgt u er 2 jaar garantie bij en 100 dagen bedenktijd waarin u de telefoon gratis kunt retourneren. U heeft daarmee niets te verliezen maar veel te winnen.

Refurbished Samsung Smartphone

Onze telefoons zijn refurbished. Het zijn gebruikte telefoons die zijn opgeknapt tot technische topstaat. Ze zijn gecontroleerd op een waslijst aan punten waardoor we zo zeker zijn dat ze goed zijn, dat we 2 jaar garantie aanbieden. Verder zijn ze ingedeeld in verschillende uiterlijke staten. Mocht je dus graag een telefoon willen die van binnen zo goed als nieuw is en er van buiten ook zo goed als nieuw uit ziet? Dan kunt u dat bij ons bestellen.

Losse telefoon kopen

Al onze Samsung telefoons die we hier aanbieden zijn simlockvrij. Het zijn losse Samsung Galaxy telefoons waar geen abonnement aan vast zit. U kunt ze dus gebruiken als prepaid smartphone, door een prepaid SIM kaart erbij te kopen en hem daarmee te gebruiken. Maar u kunt ook een SIM only abonnement afsluiten om de SIM kaart daarvan te gebruiken. Dit is de meest voordelige manier om tegenwoordig te bellen.

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.