Apple iPhone 5

Los toestel - 16 GB - refurbished

% Goedkoper
Normale Staat
430 149 (% Goedkoper)

De Apple iPhone 5 is een oogstrelend toestel met krachtige specificaties waaronder een prachtig 4” Retina display, snelle 1,3 GHz Dual core processor en spectaculaire 8 megapixel Full HD camera. In combinatie met iOS zorgt dit voor een unieke smartphone ervaring!

Normale Staat

(Andere staat selecteren)

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

Wat zit er in de doos?

Controlerapport
Gratis Verrassing

Goede Staat

(Andere staat selecteren)

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

Wat zit er in de doos?

Controlerapport
Gratis Verrassing

Zo Goed Als Nieuw

(Andere staat selecteren)

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

Wat zit er in de doos?

Garantiecertificaat

Inclusief controlerapport

Accessoires

Oplader, datakabel en oordopjes

Originele Handleiding

Van de fabrikant

Verrassing

Een gratis extraatje

1.

Telefoon Kiezen.

Alle populaire smartphones, simlockvrij. Even goed en vele malen goedkoper dan in de winkel of bij een abonnement.

2.

Staat Kiezen.

Normale Staat, Goede Staat of Zo Goed als Nieuw. Altijd 100% gecontroleerd, gratis retourneren en tot 2 jaar garantie.

3.

Afrekenen.

Betalen met o.a. iDEAL en AfterPay. Gratis bezorgd. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = morgen binnen.

star star star star star

Score 8,8 uit 10

Bel ons op 020 36 97 282

+-

Zijn de telefoons die jullie aanbieden wel goed?

Wij bieden (kortstondig) gebruikte telefoons aan. Dat betekent dat ze dus niet nieuw zijn. Sommige telefoons hebben daardoor lichte gebruikssporen zoals krasjes aan de randen ("normale staat"), andere zien er nog als nieuw uit ("zo goed als nieuw"). U kunt bij het bestellen kiezen in welke staat u de telefoon wilt ontvangen. Voor meer informatie, zie Staat Telefoons. Alle telefoons zijn qua functionaliteit in ieder geval helemaal goed. Ze zijn grondig gecontroleerd op hardware, software en uiterlijke gebreken. Alleen als ze hierop goed worden bevonden, bieden wij ze te koop aan. Ten slotte controleren wij via StopHeling of de telefoons ook eerlijk zijn. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon bij ons kopen.
+-

Hoe kunnen jullie telefoons zo goedkoop zijn?

De telefoons die wij aanbieden zijn opgekocht van vorige gebruikers die overstapten op nieuwere of andere modellen. Dat betekent dat ze dus kleine gebruikssporen kunnen vertonen. Daarom kunnen wij ze voor veel minder aanbieden dan wat u betaalt voor een nieuwe telefoon. Maar doordat wij al onze telefoons grondig controleren op hardware, software en uiterlijk, bent u gegarandeerd van goede kwaliteit. En mocht u toch ontevreden zijn om wat voor reden dan ook, dan kunt u kostenloos uw aankoop binnen 100 dagen retourneren.

Verder kunnen wij aanspraak maken op BTW voordelen omdat er als eens BTW is betaald op telefoons met een eerdere eigenaar. Dat betekent dat we tot wel 80% minder belasting hoeven door te rekenen. U koopt dus bijna "tax free" bij ons aan.
+-

Wat houdt de garantie in bij jullie?

Wij zijn ervan overtuigd dat de telefoons die wij aanbieden goed werken omdat we ze grondig controleren voordat we ze aanbieden. Daarom geven wij tot 2 jaar garantie op onze telefoons, afhankelijk van de staat waarin we ze verkopen. Mocht u na verloop van tijd merken dat de telefoon toch niet goed is of begint hij ineens vreemde kuren te vertonen, dan zorgen wij ervoor dat het probleem wordt opgelost of dat u een vervangend toestel ontvangt. Zie voor meer informatie Garantie.

Deze door ons als extra aangeboden garantie doet geen afbreuk aan de bepalingen omtrent wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of doet wat u er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.
+-

Hoe is de batterijduur van jullie telefoons?

De batterijen in de telefoons worden getest op hun prestaties en het aantal cycli dat ze al hebben doorlopen. Mocht dit niet voldoen aan onze eisen, dan vervangen wij de batterij voordat we de telefoon aanbieden. Telefoons die wij aanbieden kunnen daardoor gewoon een volle dag mee bij normaal gebruik voordat ze weer opgeladen moeten worden en vaak langer. Zie Staat Telefoons voor meer informatie.
+-

Welke SIM kaarten passen in jullie telefoons?

De meeste telefoons maken momenteel gebruik van een micro- of nano-simkaart. De chip van beide simkaarten is van precies hetzelfde formaat. De micro-simkaart heeft echter nog een randje plastic om de chip heen en bij de nano-simkaart is dat randje nagenoeg helemaal weg. Mocht u een micro-simkaart hebben en een nano-simkaart nodig hebben, dan kunt u simpelweg dat plastic randje wegknippen om er een nano-simkaart van te maken. Zie dit artikel voor meer informatie. Mocht u dit niet willen of durven doen, dan kunt u gewoon bij uw provider een nieuwe SIM kaart aanvragen in het juiste formaat.

De volgende modellen hebben een micro-simkaart nodig: Samsung Galaxy S5 en lager (S5 mini, S4, S4 mini, etc.), en iPhone 4S en lager.

Deze modellen hebben een nano-simkaart nodig: Samsung Galaxy S6 en hoger, iPhone 5 en hoger.
+-

Wat is de levertijd?

Bij een bestelling op een werkdag voor 15:00 uur ontvangt u de bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.
Toon Meer Vragen

Onze Refurbished Telefoons: 3 Smaken

  Normale Staat Goede Staat Zo Goed Als Nieuw
Gebruikssporen Sporen van normaal gebruik (?) Geen tot zeer lichte (?) Geen (?)
Sporen op de behuizing Meestal krasjes, met een vingernagel voelbaar (?) Soms krasjes, nèt met een vingernagel voelbaar (?) Geen tot microscopische krasjes (?)
Lichte krasjes in het scherm Meestal Soms, heel licht Nooit
Geen barsten in het scherm
Garantie 12 maanden 24 maanden
100 Dagen Kostenloos Retourneren
Volledig Nagekeken En Goedgekeurd
Technisch in orde
Simlockvrij
Gecontroleerd Op Diefstal en Heling
Van Originele Fabrikant
Gratis Verzending
In Originele Verpakking + Handleiding (*)
Met Oplader en Accessoires Optioneel (?) Optioneel (?) Inclusief oplader en oordopjes
Soort Pakket PostNL met Track&Trace PostNL met Track&Trace PostNL met Track&Trace
  Bestel Bestel Bestel

Bij de volgende producten kan geen originele verpakking worden geleverd. In plaats daarvan wordt de telefoon in een generiek doosje verpakt.

 • Samsung Galaxy S5 Mini

Refurbished Apple iPhone 5

De Apple mobiele telefoons zijn hoog aangeprezen. Er was veel sensatie rondom de lancering van de Apple iPhone 5, nadat er foto’s hiervan waren gelekt. In deze recensie gaan we na of de sensatie terecht of onterecht was en bekijken we de belangrijke aspecten van de telefoon. Denk hierbij aan het visuele aspect, namelijk het ontwerp en we bekijken de technische aspecten zoals het beeldscherm, de batterijlevensduur, de camera en de algemene prestaties.

Het ontwerp

Het eerste aspect van de Apple iPhone 5 dat in deze recensie wordt bekeken is het ontwerp. De iPhone 5 is zeer licht, vooral vergeleken met de grote hedendaagse Android-telefoons. De iPhone 5 is 20% lichter dan zijn voorganger en weegt slechts 112 gram. Dit maakt dat bij het gebruik hiervan het kan aanvoelen alsof u met een speelgoedtelefoon bezig bent. Na hem langere tijd gebruikt te hebben, went u echter aan het gewicht, waardoor hij ook aangenaam aanvoelt.

De grootte

De iPhone 5 is daarnaast 123,8 mm lang en beschikt over een 4 inch beeldscherm. Apple heeft ervoor gekozen om het scherm die grootte te laten behouden, zodat gebruikers genoeg ruimte hebben om met het scherm te spelen en hem tegelijkertijd met één hand kunnen bedienen.

Als u van de voorganger, de 4S, overstapt naar de iPhone 5, dan zal u een duidelijk verschil merken in het ontwerp. De iPhone 5 is zichtbaar mooier en ligt prettiger in de hand dan zijn voorganger, maar het daadwerkelijk gebruik van het scherm is minder prettig. Dit komt doordat het grotere scherm ervoor zorgt dat vooral mensen met kleinere handen de bovenkant van het scherm moeilijker kunnen bereiken. Daarnaast is de Home-knop moeilijker bereikbaar wanneer u de telefoon op een comfortabele manier vasthoudt.

De samenstelling van materialen

De iPhone 5 heeft bovendien een krachtigere buitenkant met twee secties gepigmenteerd glas aan de boven- en onderkant en het saffierglas dat het Gorilla Glas aan de voorkant complementeert. De geanodiseerde zwarte versie van deze telefoon is echter best wel krasgevoelig.

Het beeldscherm

Doordat het scherm van de iPhone 5 groter is dan dat van zijn voorganger en dankzij de 16:9 aspect ratio is deze telefoon beter geschikt om filmpjes te bekijken.

Pixels en resolutie

Als we kijken naar de pixels, dan is er niet veel veranderd. U krijgt bij de iPhone 5 dezelfde pixeldichtheid van 320 ppi als bij de iPhone 4 en 4S. Echter, er zijn 176 regels aan pixels toegevoegd aan de iPhone 5 om invulling te geven aan het grotere beeldscherm. Het scherm is dus nog steeds zeer scherp en is ideaal om klein geschreven teksten te lezen en om kleine details in afbeeldingen te zien. De totale resolutie daarentegen valt tegen, vergeleken met andere mobiele telefoons met een groot scherm. De concurrenten bieden namelijk een resolutie van 720 x 1280 pixels aan, wat neerkomt op 921600 pixels, vergeleken met de 727040 pixels van de iPhone 5.

Ingebouwd scherm

De kwaliteit van het scherm zelf is uitstekend. Het LCD-scherm van de telefoon is namelijk ingebouwd in het voorpaneel van het glas. Dit zorgt voor een geschilderd effect, waarbij het lijkt alsof u het beeld rechtstreeks kunt aanraken. Het ingebouwd scherm in het glas brengt ook goede kijkhoeken met zich mee. Apple heeft ook de kleurverzadiging met 44% verbeterd en maakt nu gebruik van het sRGB-kleurengamma.

De batterijlevensduur

Apple’s eigen indicatie over de batterijlevensduur is dat deze bij de iPhone 5 over 225 uur standby-tijd beschikt. Daarnaast zou u hem tot 8 uur op 3G internet kunnen gebruiken en 10 uur op Wi-Fi. Voor het afspelen van filmpjes is er 10 uur berekend en voor het afspelen van audio 40 uur.

Er zijn verschillende testen gedaan op de iPhone 5 en het is gebleken dat de indicaties van Apple overeen komen met de gedane testen.

Aan de hand van bovenstaande gegevens is de verwachting dat bij een gecombineerd gebruik, de Apple iPhone 5 het langer dan een enkele dag zal overleven bij één keer opladen. Uiteraard wordt er wel rekening gehouden met het feit dat als u batterij-zuigende processor-intensieve applicaties, games of 3G/LTE gebruikt, de batterij veel sneller leeg zal lopen. Dit Apple apparaat doet het goed, vergeleken met andere smarttelefoons in deze klasse, maar is verder ook geen uitschieter.

Er zijn bovendien enkele problemen binnen iOS die ertoe kunnen leiden dat de batterij in de nacht leegloopt wanneer de Apple iPhone 5 niet aan de oplader zit. In het verleden werd dit probleem veroorzaakt door locatie-diensten die overactief waren. Na enkele testen is gebleken dat dit waarschijnlijk ook het geval is bij de iPhone 5. Door de locatie-diensten uit te schakelen, leek het probleem verholpen te zijn, maar dit is niet het eerste waaraan een gemiddelde gebruiker zal denken om het probleem op te lossen.

De camera

De camera van de iPhone 5 lijkt niet op die van de Apple iPhone 4S, maar de twee hebben wel veel overeenkomsten. In de eerste oogopslag lijkt het alsof de camera van de Apple iPhone 5 niet veel is geüpgraded. Deze camera beschikt namelijk over dezelfde kernspecificaties als de iPhone 4S. Hij maakt foto’s van 8 MP en video’s van 1080 pixels. Daarnaast beschikt de camera van de iPhone 5 over een f2.4 lens en heeft hij geen technologie zoals beeldstabilisatie bij de Nokia Lumia 920. Echter, los van het geheel 30% dunner te maken en de cover van de telefoon van harder saffierglas te maken, heeft Apple ook de algemene fotokwaliteit verbeterd.

Mooie foto’s

Het resultaat van foto’s maken met de iPhone 5 is dat u mooiere en gedetailleerdere foto’s maakt dan met de 4S. Dit kan komen door het verhoogd gebruik van het algoritme dat zorgt voor scherpe foto’s. Echter, ook al maakt u opnames zonder effecten, de foto’s van de Apple iPhone 5 zien er over het algemeen beter uit dan die van de 4S. Een belangrijk punt om te vermelden is dat de 4S al een van de beste mobiele camera’s was van zijn tijd.

Het verschil in video’s

Het verschil tussen de video’s van de 4S en de 5 is minder groot. Echter, de iPhone 5 heeft wel een aspect dat opvalt. De tweede microfoon, die gebruikt wordt voor ruisonderdrukking tijdens een telefoongesprek, is nu naast de achterste camera gepositioneerd. Op deze locatie heeft de microfoon een dubbele functie, waarbij hij nu ook dient voor het opnemen van audio wanneer u een video-opname maakt. Het resultaat is minder kans op gedempte of onnatuurlijke geluiden bij het maken van een video. Voorheen ontstonden er namelijk gedempte geluiden, doordat uw hand de microfoon aan de onderkant van de telefoon dicht maakte.

Panorama modus

Net zoals bij vele andere mobieltjes zijn er bij de Apple iPhone 5 verschillende modi waar u uit kunt kiezen wanneer u foto’s of video’s maakt. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de panorama modus. Deze is indrukwekkend, omdat het proces ten eerste zeer eenvoudig is. U klikt op de sluiterknop en draait rond. De telefoon doet de rest. Behalve dat dit proces gemakkelijk is, is de foto in de panorama-modus ook van super kwaliteit. Deze foto beschikt namelijk over een hoge resolutie. Daarnaast zijn de overgangen goed afgewerkt. De belichting met name, blijft gelijk op alle gedeelten van de foto. Natuurlijk kan het dat door te snel ronddraaien, de foto niet van uitstekende kwaliteit is, maar bij een juist gebruik, zijn de panorama-foto’s van de iPhone 5 superieur.

Opnames in donkere omgevingen

Het enige waar de iPhone 5 moeite mee heeft is focussen in helemaal donkere omgevingen. Anders dan bij bijvoorbeeld de camera van de BlackBerry Z10 en Nokia Lumia 920, neemt de iPhone 5 de tijd niet om de omgeving te verlichten met zijn LED-licht, te focussen en daarna pas de foto te maken. De camera van de iPhone 5 maakt een inschatting qua focus en maakt een foto die dan vaak wazig is.

De algemene prestaties

De processor van de iPhone 5 is geüpgraded en heeft nu een enorm snelle A6 chip. Dit maakt dat de iPhone 5 ook extra snel kan presteren. Uiteraard gebruikt u een smarttelefoon om te bellen en om gebeld te worden en voor internetgebruik. De iPhone 5 is op het gebied van prestatie ook geüpgraded. Hij kan namelijk op een 4G netwerk worden aangesloten. Tijdens testen is de Apple iPhone 5 aangesloten op verschillende netwerken en hij had geen problemen met signaalsterkte. Ook de belkwaliteit is goed. Deze is zelfs een beetje verbeterd ten opzichte van de iPhone 4S.

Conclusie

De iPhone 5 is een goede smarttelefoon. Als u een mobiele telefoon zoekt die eenvoudig te gebruiken is, een mooi design heeft, mooie foto’s en video-opnames maakt en in vele opzichten beter is dan de iPhone 4S, dan is de iPhone 5 een goede keus voor u.

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.