Meer weten over de staat van onze telefoons? Meer Informatie
Apple iPhone 4
64% Goedkoper
€ 330 € 119
Apple iPhone 4S
75% Goedkoper
€ 400 € 99
Apple iPhone 5
65% Goedkoper
€ 430 € 149
Apple iPhone 5C
59% Goedkoper
€ 409 € 169
Apple iPhone 5S
64% Goedkoper
€ 500 € 179
Apple iPhone 6
53% Goedkoper
€ 609 € 289
Apple iPhone 6+
51% Goedkoper
€ 799 € 389
Apple iPhone 6S
49% Goedkoper
€ 749 € 379
Apple iPhone 6S+
43% Goedkoper
€ 799 € 459
Apple iPhone SE
60% Goedkoper
€ 599 € 239

Apple iPhones

Telefoon aanbiedingen van Apple aan het zoeken? Hier vindt u ons volledige assortiment van Apple iPhone aanbiedingen. Wij bieden de losse telefoons simlockvrij aan zonder abonnement: u kunt ze gebruiken met iederen SIM kaart die u maar wilt. Onze Apple iPhones zijn refurbished. Dat betekent dat het gebruikte telefoons zijn die weer een nieuw leven hebben gekregen.

Beste Telefoon 2015

Apple is de grootste telefoon aanbieder van Nederland. Als u bij ons een refurbished telefoon van Apple koopt, heeft u daarom een betaalbare telefoon van de allerbeste kwaliteit. De iPhone 5S bijvoorbeeld is de beste telefoon van 2015. Gezien telefoons zodra ze uitkomen sterk overprijsd zijn, kunt u het best wachten totdat ze wat goedkoper zijn. Voor dit moment kunt u dus stellen dat dit de beste koop is voor uw geld. Wij geven er 2 jaar garantie bij en u kunt 100 dagen bedenktijd nemen waarin u de telefoon gratis kunt retourneren als u hem toch niet wilt houden. U heeft daarmee dus helemaal niets te verliezen.

Refurbished Apple Smartphone

Al onze telefoons zijn refurbished smartphones. Het zijn dus tweedehands telefoons die hernieuwd zijn: ze zijn opgeknapt tot technische topstaat. Ze worden op meer dan 30 punten gecontroleerd waardoor we zeker zijn dat ze helemaal goed zijn. We zijn er zo zeker van dat we 2 jaar garantie aanbieden. Vervolgens delen wij ze in op uiterlijk, van lichte gebruikssporen tot geen gebruikssporen (zo goed als nieuw). Van binnen zijn onze telefoons dus allemaal goed, en van buiten kunt u kiezen of u het daarnaast belangrijk vindt dat er geen gebruikssporen op zitten.

Losse Apple telefoon kopen

Onze Apple iPhones bieden wij simlockvrij aan. Ze zijn los en zitten niet vast aan een abonnement. U kunt dus zelf bepalen of u ze bijvoorbeeld gebruikt als prepaid smartphone of met een SIM only SIM kaart. Onze telefoons zijn dus zowel prepaid telefoons als SIM only telefoons.

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.