Meer weten over de staat van onze telefoons? Meer Informatie
Apple iPhone 4
64% Goedkoper
€ 330 € 119
Apple iPhone 4S
75% Goedkoper
€ 400 € 99
Apple iPhone 5
65% Goedkoper
€ 430 € 149
Apple iPhone 5C
59% Goedkoper
€ 409 € 169
Apple iPhone 5S
64% Goedkoper
€ 500 € 179
Apple iPhone 6
53% Goedkoper
€ 609 € 289
Apple iPhone 6+
51% Goedkoper
€ 799 € 389
Apple iPhone 6S
49% Goedkoper
€ 749 € 379
Apple iPhone 6S+
43% Goedkoper
€ 799 € 459
Apple iPhone SE
60% Goedkoper
€ 599 € 239
Samsung Galaxy S4
68% Goedkoper
€ 399 € 129
Samsung Galaxy S4 Mini
64% Goedkoper
Samsung Galaxy S5
74% Goedkoper
€ 530 € 139
Samsung Galaxy S5 Mini
77% Goedkoper
Samsung Galaxy S6
64% Goedkoper
€ 549 € 199
Samsung Galaxy S6 Edge
67% Goedkoper
€ 629 € 209
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
65% Goedkoper
Samsung Galaxy S7
63% Goedkoper
€ 729 € 269
Samsung Galaxy S7 Edge
64% Goedkoper
€ 795 € 289

Telefoon Aanbiedingen

De meest voordelige telefoon aanbiedingen kunt u hier vergelijken. Al onze telefoons zijn tweedehands en uitvoerig gecontroleerd en opgeknapt. Wij bieden dus alleen gebruikte smartphones aan. Ze zijn daardoor tot 60% goedkoper dan wanneer u een niet gebruikte telefoon koopt terwijl u er evenveel garantie bij krijgt, namelijk 2 jaar garantie. Daarnaast heeft u 100 dagen bedenktijd en bezorgen wij de telefoon gratis. U kunt zich er dus geen buil aan vallen. Als u op zoek bent naar een goedkope smartphone met de meeste functies die u kan kopen voor dat geld, dan zit u hier goed.

Telefoons vergelijken

Vergelijk hier al onze telefoons. Losse telefoon kopen? Al onze telefoons zijn simlockvrij en daarmee los van een abonnement. Wij bieden alleen maar simlockvrije smartphones aan. Als u goedkoop wilt bellen met een prepaid telefoon, dan kan dat dus door één van onze telefoons te kopen en er een prepaid SIM kaart in te doen. Liever een SIM only telefoon? Dan kan dat ook. De telefoon kunt u hier los kopen en vervolgens kunt u een SIM only abonnement afsluiten bij een SIM only provider. Dat is vaak de allergoedkoopste optie om goedkoop te bellen.

Budget smartphones

Wij bieden Samsung telefoons en Apple iPhones aan. Dat zijn de twee grootste en beste merken op de markt. Maar doordat u ze bij ons refurbished koopt, heeft u deze kwaliteit voor een betaalbaar budget. U koopt bij ons dus een betaaldbare smartphone maar dan van de beste merken en met de beste functies. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S6 wordt gezien als de beste Android telefoon van 2016. Dit is de beste koop voor uw geld op het moment.

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.