Hoge Kortingen.

Wij kunnen hoge kortingen bieden aan onze klanten door langdurige relaties met grote spelers en contacten in de markt. Hierdoor hebben wij toegang tot demo-modellen en toestellen die kortstondig zijn ingezet voor zakelijk gebruik.

Meer Informatie

Gezien het hoge volume dat we hierdoor realiseren kunnen onze techneuten zeer efficient en grondig controleren of de inkomende toestellen aan onze strenge eisen voldoen en kunnen wij hoge kwaliteit aanbieden tegen lage kosten. Een gebruikt toestel zal hierdoor nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Alle telefoons bevatten de gecertificeerde en originele covers, display, besturingssysteem, apparatuur en worden geleverd met de originele toebehoren naar keuze.

Wij hebben toegang tot demo-modellen en toestellen die kortstondig zijn ingezet voor zakelijk gebruik.

Om kosten nog verder te kunnen drukken maken wij gebruik van de BTW-margeregeling. Dit is een belastinguitzondering waarop wij aanspraak kunnen maken omdat er al eens BTW is betaald op de toestellen door de eerste inkooppartij die de telefoons als demotoestellen of voor andere doeleinden gebruikte. Dit zorgt voor een significante reductie in BTW die kan oplopen tot 80% BTW-vermindering.

Een voorwaarde voor deze BTW-regeling is dat er geen BTW wordt weergegeven op de factuur. Bedrijven kunnen hierdoor geen BTW terugvorderen over de aangekochte toestellen. Wij bieden bedrijven echter de mogelijkheid om een BTW-factuur te ontvangen door voorafgaand aan de bestellen contact op te nemen met [email protected]. Wij zullen dan een nieuwe prijs aanbieden die hoger uitvalt en waarvoor een BTW-factuur geboden kan worden.

De belastinguitzondering waarop wij aanspraak kunnen maken zorgt voor een significante reductie die kan oplopen tot 80% BTW-vermindering.

Hoe Wij Werken.

Bij de inkoop van demo- en gebruikte telefoons controleren we eerst altijd of de telefoon voldoet aan onze strenge eisen: er mag niet meer dan minimale gebruiksschade zijn en de telefoon moet nog 100% naar behoren werken.

Meer Informatie

Vervolgens controleren wij of de telefoon eerlijk is verkregen door een check te doen op stopheling.nl. Tot slot wordt de telefoon grondig gereinigd en verpakt in een nieuw net doosje inclusief het volledige controlerapport. Dan is het klaar om verzonden te worden naar de nieuwe eigenaar!

Langdurige Garantie.

Wij bieden verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur is 24 maanden.

Meer Informatie

Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wanneer u onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het kunnen repareren of vervangen.

Wij bieden enkel telefoons aan die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken.

100 Dagen Bedenktijd en Gratis Retourneren.

Buiten garantie bieden wij op alle toestellen 100 dagen bedenktijd aan. Wij streven naar openheid en transparantie bij de verkoop van onze telefoons. Retourneren is daarom bij ons kostenloos en zonder vragen.

Meer Informatie

Heeft u zich binnen 100 dagen na het bestellen van uw telefoon bedacht, dan kunt u het kostenloos retourneren na reclamatie per email. De voorwaarden die hieraan verbonden zijn, betreffen dat de telefoon in dezelfde staat geretourneerd dient te worden als de staat waarin deze naar u is verzonden en voorzien is van alle verzonden toebehoren. U kunt na het retourneren ervoor kiezen om een ander toestel te ontvangen of om uw geld terug te krijgen. In het tweede geval ontvangt u na ontvangst van de retourzending het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug op uw bankrekening. Zo bent u volledig gecompenseerd indien de telefoon niet aan uw wensen voldoet.

U wordt volledig gecompenseerd indien de telefoon niet aan uw wensen voldoet.

Wij bieden enkel telefoons aan die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken.

Veiligheid en Betrouwbaarheid.

Onze website is voorzien van SSL encryptie (https) wat voor het hoogst mogelijke beveilingsniveau zorgt die op online webshops van toepassing kan zijn.

Meer Informatie

Tevens zijn onze formulieren beveiligd tegen cross-server aanvallen en SQL injecties, wat betekent dat uw gegevens zeer veilig worden opgeslagen. Alle betalingen worden daarnaast afgehandeld in beveiligde omgevingen die worden verzorgd door de betalingsaanbieder van toepassing zoals iDEAL of PayPal.

Snelle Levering.

Een snelle levering van uw bestelling is bij ons een hoge prioriteit. Wij leveren daarom de volgende dag wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt.

Meer Informatie

Wij vinden dat het bij telefoons van belang is om zo spoedig mogelijk te beschikken over het product nadat u het bestelt. Daarom hebben wij onze processen erop ingesteld om u de telefoon de volgende dag nog te leveren wanneer u voor 15:00 uur bestelt. Bij een bestelling op een werkdag voor 15:00 ontvangt u de bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Wij leveren de volgende dag wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt.

Soepel Bestelproces.

Het bestelproces dat u doorloopt wanneer u een telefoon bij ons koopt, kunt u hier inzien.

Bedrijfsgegevens.

KVK Nummer: 67832466
BTW Nummer: NL857191007B01
IBAN: NL50 KNAB 0255 7704 48
AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.