Langdurige Garantie.

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen.

Meer Informatie

Wij controleren alle toestellen die wij aanbieden op vele punten op hun kwaliteit. Een gebruikt toestel zal daardoor geen fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. We bieden echter verschillende soorten garantie aan voor wanneer u onverhoopt een telefoon ontvangt die wel defecten vertoont. Op telefoons in "Goede Staat" bieden wij 12 maanden garantie en op telefoons in de staat "Zo Goed Als Nieuw" 24 maanden. Als uw telefoon nog onder deze garantie valt, kunt u hem naar ons opsturen zodat we hem gratis kunnen repareren of vervangen. Zie de Garantievoorwaarden in de algemene voorwaarden (Bijlage III) voor meer informatie en om te kijken of uw telefoon onder de door ons aangeboden garantie valt.

Dubbele Garantie.

Naast de door ons geboden garantie hebben bepaalde telefoons nog de fabrieksgarantie. Daarnaast geldt voor alle telefoons die wij aanbieden de wettelijke garantie, die stelt dat het toestel moet waarmaken wat u ervan mag verwachten.

Meer Informatie

Fabrieksgarantie is garantie die wordt verstrekt door de fabrikant, zoals Samsung of Apple. Meestal is dit een garantie met een duur van 2 jaar. Voor alle telefoons die wij aanbieden geldt tevens de wettelijke garantie. De garanties die wij uitgeven doen hier in geen geval van af. U mag hierbij aannemen dat het product dat u koopt zou moeten doen wat u er redelijkerwijs van kunt verwachten. Het product moet deugdelijk zijn. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op. Deze wettelijke garantie moet wel in context worden gezien: wij bieden tweedehands producten aan en daarvan kunt u niet hetzelfde verwachten als van een geheel nieuw product. Maar dankzij de kwaliteitstest die wij doen, weet u dat de telefoon op het moment van verkoop in ieder geval juist werkte op de vele controlepunten. Een overzicht van deze controlepunten wordt met de telefoon meegezonden.

Schade en Onjuist Gebruik.

Wanneer een telefoon gebruiksschade heeft opgelopen (bijvoorbeeld in de vorm van val-, druk-, schok- en/of vochtschade), dan vervalt de garantie omdat het niet langer kan worden vastgesteld of de schade gerelateerd is aan een fabricagefout of aan de val, schok of blootstelling aan vocht. Indien de techneut dergelijke gebruiksschade vaststelt, zult u de telefoon ongerepareerd retour ontvangen.

Meer Informatie

Indien niet-originele software is geïnstalleerd op een telefoon (zoals Jailbreak, CyanogenMod of Paranoid Android) vervalt de garantie. De reden hiertoe is dat niet meer kan worden vastgesteld of een defect het resultaat is van deze (corrupte) software of door een fabricagefout. Tevens raden we het gebruik van dergelijke software af gezien het afdoet aan de veiligheid van de telefoon en het apparaat kwetsbaar maakt voor onder andere malware.

De batterijen in alle telefoons die worden aangeboden op greenphones.nl zijn grondig gecontroleerd op hun functionaliteit. We hebben daardoor vertrouwen dat de batterij in iedere via ons aangekochte telefoon naar behoren werkt. De batterijduur van de aangeboden telefoons valt echter niet onder de garantie, gezien de gewenste duur erg subjectief is. In plaats daarvan raden wij de klant aan om de bedenktijd te gebruiken om te beoordelen of de batterij naar zijn mening van voldoende kwaliteit is. Zo niet, dan kan de klant gebruik maken van de gratis retourprocedure en ontvangt hij een ander toestel of krijgt hij zijn geld terug.

Defecten waardoor de telefoon niet meer opstart of uit zichzelf uitvalt, zijn uitgesloten van onze extra garantie omdat deze bijna altijd het gevolg zijn van schokschade die achteraf in de praktijk onmogelijk is om vast te stellen.

Gebreken en Defecten.

Neem contact met ons op wanneer de telefoon gebreken vertoont, dan lossen wij het voor u op.

Meer Informatie

Wanneer onverhoopt iets mis is met uw telefoon, neemt u dan contact met ons op. Wij zullen dan een passende oplossing voor u vinden.

Mochten we het probleem niet kunnen oplossen en valt uw telefoon onder de garantie, dan ontvangt u van ons een vervangend toestel of krijgt u de dagwaarde van het toestel retour.

Retour Instructies.

Geef alstublieft eerst bij ons aan per email dat u wilt retourneren. Nadat wij hiervan ontvangstbevestiging hebben gegeven, kunt u het pakket aan ons opsturen.

Meer Informatie

Zorg ervoor dat de telefoon inclusief alle toebehoren goed is ingepakt en dat hij in het pakketje is omgeven met verzachtend materiaal (bijvoorbeeld krantenproppen) zodat hij geen schade ondervindt tijdens transport. Schrijf alstublieft op het pakket het volgende retouradres:

T.a.v. greenphones.nl Retour
Marnixstraat 274-A
1016 XS Amsterdam

AfterPay
EC
iDeal
PayPal
Telefoons in

Normale Staat

De telefoon is gebruikt en dat is als je goed kijkt te zien. Het scherm en de behuizing kunnen wat onregelmatigheden vertonen. Echter, de telefoon ziet er in zijn geheel nog prima uit en ook technisch is hij 100% in orde.

Onze telefoons in normale staat komen vaak vanuit onze zakelijke contacten. Ze zijn voor zakelijke doeleinden op leasebasis verstrekt aan werknemers. Wanneer een nieuw model uitkomt stapt het bedrijf massaal daarop over en ontstaat er een grote partij van gebruikte maar goede telefoons. Deze bieden wij hier aan.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons in

Goede Staat

De telefoon is bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het scherm is helemaal goed. De behuizing heeft verder bijna geen sporen. In het uiterste geval is een oneffendheid in de behuizing nét te voelen met een vingernagel.

Onze telefoons in Goede Staat zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of zeer korstondig gebruikt.

Op deze telefoon bieden wij 12 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %
Telefoons

Zo Goed als Nieuw

De telefoon is zeer kortstondig gebruikt en vertoont in de meeste gevallen geen enkel krasje.

Onze Zo Goed Als Nieuwe telefoons zijn voorheen vaak demo-modellen geweest of test telefoons voor Android/iOS developers en hebben daarbij geen tot hele kleine tekenen van gebruik opgedaan.

Op deze telefoon bieden wij 24 maanden garantie.

 • Scherm
  %
 • Behuizing
  %
 • Software
  %
 • Batterij
  %
 • Overige Hardware
  %

AfterPay

Met AfterPay kunt u achteraf betalen. Het is daarmee een van de gemakkelijkste en bovendien veiligste manieren om bij ons te betalen.

Garantie

Indien een telefoon onverhoopt gebreken vertoont, kunt u hem terugsturen om hem kostenloos te laten repareren of vervangen. Dit betekent dat wij enkel telefoons aanbieden die in goede staat zijn en waarvan wij het vertrouwen hebben dat ze goed werken. Wij geven verschillende soorten garantie op de telefoons die we aanbieden. De maximale garantieduur voor telefoons is 24 maanden.

Een gebruikt toestel zal nooit fundamentele gebreken vertonen en hooguit onderhevig zijn aan enkele kleine gebruikerssporen (lichte krasjes) wanneer deze als gebruikt wordt aangeboden binnen onze webshop. Wanneer u echter onverhoopt een telefoon ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan zullen we zo spoedig mogelijk een passende oplossing zoeken. U kunt de telefoon naar ons terugsturen zodat we het gratis kunnen repareren of vervangen.

Volledig Gecontroleerd

Alle aangeboden telefoons hebben een grondige controle ondergaan. GreenPhones biedt alleen telefoons aan die enkel lichte gebruikssporen bevatten. De telefoon heeft in het ergste geval lichte krasjes. Ze hebben dus minimale gebruiksschade en zijn in een uitstekende staat.

Gratis Verzending en Retour

Al onze telefoons worden gratis aan u verzonden met PostNL. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling nog op de volgende dag. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Besteld op Bezorgd op
Maandag voor 15:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15:00 uur Woensdag
Woensdag voor 15:00 uur Donderdag
Donderdag voor 15:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15:00 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag of Dinsdag
Zondag Dinsdag

Retourneren

Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u uw aankoop gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag inclusief door u gemaakte verzendkosten teruggestort. Tevens ontvangt u een € 15 cadeaubon om u te compenseren gezien u niet 100% tevreden was.

100 Dagen Bedenktijd

Neem 100 dagen de tijd om te kijken of de telefoon aan uw wensen voldoet. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u hem gratis retourneren en krijgt u uw volledige aankoopbedrag teruggestort.

Eerlijk

Alle telefoons worden gecheckt op hun herkomst bij het bureau StopHeling van de Politie. U zult dus nooit een oneerlijke telefoon van ons kopen. Al onze telefoons zijn 100% eerlijk en geverifieerd.

Simlockvrij

Al onze toestellen zijn simlockvrij. Dat betekent dat u ze dus met iedere SIM-kaart kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met de SIM-kaart van uw huidige abonnement of van SIM-only abonnement.

Origineel

We garanderen u de verkoop van enkel originele merken.